MENÜ
♥Heni oldala♥
Műhaj-Műfej-Műtest-Műmell
Csak Bábu vagy szóval tünj el!
Kos
 
A 2011-es év egy olyan év, amikor meg kell tanulnod magadból engedni, mások javára, meg kell tanulnod másokat előtérbe helyezni, akkor, amikor a helyzet úgy kívánja. Ugyanakkor meg kell tanulnod együttműködni másokkal. Másokkal kell majd közösen építened, alkotnod, és hátra kell hagynod a vezető szerepet, amelyet szinte minden szituációban kedvelsz. Ha sikerül ez, akkor minden eredmény bámulatos lesz. Ugyanakkor 2011-ben több időt kell szánnod magadra, tested és lelked egyaránt kívánja ezt. Körül vagy véve emberekkel, akik anélkül kedvelnek, hogy te bármit is tennél ezért. Nagy esélyek vannak a szerelembe esésre, de a te viselkedésedtől is sok múlik ezen. Szerelmi téren a 2011-es év a változások éve lesz. Ha stabil párkapcsolatban élsz, továbbra is élvezni fogod ennek szépségét pároddal együtt. Minden eddiginél könnyebben kommunikálsz pároddal, teljes a köztetek lévő megértés, újra felfedezed őt és hagyod magad is felfedezni. Ez által új következtetéseket tudsz levonni, rájössz hogyan álltok és mire van szükséged.Ha egyedülálló vagy számos randira lesz alkalmad, mert a hódolókból nem fogysz ki sosem. Sőt, tetszik is neked ez a szituáció, mert rengeteg kellemes élményben lesz majd részed. Ennek ellenére, nem kizárt, hogy a nyár elején szerelembe ess. Egy könnyed kis idillből hatalmas szerelem alakulhat, rádöbbensz arra, hogy neked komoly kapcsolatra van szükséged. Ha azonban kapcsolatod kívánnivalót hagy maga után, a feszültségek felhalmozódnak. Az első viharra már tavasszal sor kerülhet, de ez folytatódik majd 2011 nyarán is. Ebben a periódusban szakítások következhetnek be. Már nem vagy hajlandó szemet hunyni minden felett, partnered is kategorikusabb lehet. Az év vége felé szerelmi életed ismét visszatérhet a normális kerékvágásba. 

Bika
.
2011-ben figyelmedet saját magadra irányítod, talán jobban mint bármikor máskor. Számos olyan dolog van, ami elégedetlenné tesz és változásokat akarsz. Szó van itt úgy a magánéletedről, akárcsak szakmai életedről. Nagyon önállóságot kaphatsz, nagyobb mozgásteret, amelyek megengedik, hogy saját döntéseket hozz meg.

Ezek a változások csak akkor következnek be, ha mindvégig megőrzöd tiszta gondolkodásodat. Általánosságban a Bika csillagjegyűekre a racionalitás jellemző. 2011-ben azonban annyira el vagy szállva, hogy talán többet álmodozhatsz mint kellene, emiatt kevesebbet cselekedsz . Nagyon fontos, hogy két lábbal állj a földön, légy tisztában azokkal a lehetőségekkel, amelyek rendelkezésedre állnak, hogy utána tiszta fejjel tudj cselekedni. 2011-ben nagyobb hangsúlyt fektetsz az érzelmi életedre. Beismered magadnak, hogy jobban megismerted önmagad, belátod, hogy hol hibáztál a múltban és hogy mit kell tenned, hogy teljesnek érezd magad. Nagyszerű pillanatokat élsz át a szeretett személy mellett, akinek szüksége van gyengédségre és megértésre. Sokkal szabadabbnak érzed magad, és ez a megnyilvánulásaidban is meglátszik, ez boldoggá tesz. 2011 első felében forró szerelmi nyilatkozatokat teszel, amelyek meglepik partneredet. Úgy érzed minden kártyát az asztalra kell tenned, ki kell nyilvánítanod mit érzel. Pároddal együtt élitek át a mélységeket, minden téren. Az egyetlen gond az lehet, amikor a szabadság vágyakozása után áhítozol. Tudod, hogy magadra is időt kell szánnod, de nagyon fontos, hogy ezt hogyan vázolod. Ha túlreagálod, megsértheted a szerelmedet. Az egyedülálló Bikák virágról virágra szállnak. Szépnek, okosnak, csábítónak érzik magukat, egyszóval tudatában vannak képességeikkel. Minden bizonnyal eltévesztik majd a csábítás fonalát. És ennek ellenére, egy sima kis idillből bontakozhat ki később az álmaik alanya. Az év második felében érzelmi életük ismét kiteljesedik, legfőképpen azoknál akik magasabb szintre akarják vinni kapcsolatukat. Azok akik a múltban csalódást tapasztaltak, egy új személlyel próbálnak valami egészen különlegeset kialakítani.

Ikrek

2011-ben nagy jelentőséget tulajdonítasz szerelmi életednek. Tulajdonképpen nagy igényed van a szeretetre. De éppen ez tesz sebezhetővé, mert olyan kapcsolatba léphetsz be, amely nem lesz feltétlenül jó számodra. Maradj a földön a kezdetekben, még akkor, amikor nem halmoztak el annyira az érzések, elemezd a dolgokat hideg fejjel és döntsd el ha tovább akarsz lépni. Ugyanakkor nagyon fontos hogy hallasd a hangod. Az év eleje eléggé nehéznek bizonyul. Problémák adódnak a kommunikációban, ezért akár elszigetelheted magad, ami most egyáltalán nem segít. Változást akarsz, de még nem bukkantál rá a megfelelő megoldásra. Ha már kapcsolatban élsz, meg kell találnod azokat a helyzeteket, amelyek segítségével kitörhetsz a rutinból. Egyébként is az az ember vagy, aki hamar megunja a dolgokat. Most meg egyébként is érzed a kapcsolat nyomását. Mindezek ellenére, lehet senki vagy semmi nem vár a barikád másik oldalán. Ne vállalj be kockázatot, ha nem vagy biztos a döntés utáni sikerben. A 2011-es év második felében párkapcsolati gondok lépnek fel, egyikőtők sem hajlik a kompromisszumra. Az egyedülálló Ikreknek megy jobban a sora. Értékelik, szeretik őket, és ők is szerelmesek lehetnek valakibe. Annak ellenére, hogy esze águkba sincs feladni a szabadságot, az Ikrek egyik extrémitásból a másikba esnek. Vegdd a dolgokat apránként, a sietség nem hoz semmi jót. A 2011-es év végéig az Ikrek részben megoldhatják gondjaikat és képesek kompromusszumokat kötni, ezzel pedig többet adnak majd partnerüknek.

Rák

Számodra a 2011-es év szerencsés lesz. Első sorban, azok a problémák amelyekkel szembe kellett nézned a múltban maradnak. Minden könnyebbnek tűnik és így is van. Ha eddig kételkedtél abban, hogy cselekedned kell, most biztos vagy minden lépésedben. Ha a szerelem terén nem voltál kiteljesedve, most nagy esélyek vannak arra, hogy rátalálj a nagy Ő-re. Utazásokban lehet részed, új embereket fogsz megismerni, akiktől sokat tanulhatsz. Új kapcsolatokat kezdel, fejlődsz és megoldásokat keresel. Ebben az évben magadra koncentrálsz. Több szinten is képes leszel életedet javítani. Az egyetlen dolog, amelytől tartanod kell, azok az indokolótlan döntések. Teljes életet élsz, ismét visszatér az életkedved, örömöd és lelkesedésed. 2011-ben szerelmi téren szép periódust élsz meg. Ha már létezik valaki az életedben, akkor az az ember még szorosabb kapcsolatot ápol majd veled. Új dolgokat fedezel fel benne, amelyek még szorosabbá teszik kapcsolatodat. A köztetek lévő kommunikáció is mélyebb lesz, biztosabb. Bátornak kell lenned, hogy megnyílj, és meg kell enged, hogy azt nyújtsa számodra, amit valóban nyújtani akar.Ha egyedülálló vagy, nagy az esély arra, hogy megtaláld a megfelelő embert. Csupán annyit kell tenned, hogy nézz körül a világban. Menj szórakozni, mert számos alkalmad lesz erre. Így az esélyeidet is megnöveled majd arra, hogy rátalálj arra az emberre akire már rég vártál. Minden esetre nem csak egy szép kalandról szól majd az egész, hanem komoly és tartós kapcsolatnak nézel majd elébe, így már mindenképpen megéri.Már az év első felében rátalálhatsz erre az emberre. A nyár vége felé azonban olyan periódust élsz meg, amikor a körülötted lévők nagyobb érdeklődést mutatnak irányodba, mint te feléjük. Hódolóid nem járnak sikerrel. A 2011-es év nyara a legjobb periódus, ami a szerelmet illeti.

Oroszlán
 
Számodra a 2011-es év a változások éve. Idén nagy lesz a képzelőerőd, amely a tisztánlátással harcol majd. Számos dolog fog 2011-ben veled történni, különböző téren, számos dolog csak úgy jön, akaratodon kívül. Hogy a dolgok azon az úton haladjanak, amelyet te szeretnéd, hamar kell megragadnod a lehetőségeket.
Kapcsolataidban, beleértve a szerelmi és szakmai részét is, a képzeletedre hagyatkozol. Kreatív vagy és tudod minden pillanatban mit kell tenned. Emellett már csak azt kell tudd mit akarsz tenni. 2011-ben számos leckét tanulsz majd az élettől. Szerelmi téren, az új nem hoz változásokat. Pozitív, felpezsdítő és szolid változás érkezik. Minden lehetőséget megvan arra, hogy érzelmi életed olyanná alakuljon, amilyenné azt te szeretnéd. Nagy mértékben tőled függ az, hogy ezt hogyan alakítod. A legfontosabb 2011-ben, hogy hagyd hátra a felszínes viselkedéseket, légy természetes és add önmagad. Annál jobban kedvelnek majd.Az év első felében hatalmas sikered lesz az ellenkező nemnél. Semmit sem kell bevetned azért, hogy sikeres legyél, első ránézésre tetszel majd másoknak. Ez nem azt jelenti, hogy nem használhatod a csábító énedet. Tökéletesen tudod mik a képességeid. Imádod az egyéjszakás kalandokat, és sosem nézel hátra. Ezt még akkor is kihasználhatod, ha kapcsolatban vagy.Az év második felében, felhagysz a kétszínűséggel és eredetibb leszel. Minél egyszerűbb vagy annál nagyobb sikerrel ismerheted meg a megfelelő személyt, ha még nem találtad meg. Egyes Oroszlánok akár a nagy Ő-t is megtalálhatják az év második felében. Egyesek akár a házasságot is komolyan fontolgatják. Másoknak viszont marad az egyedüllét és a múlt. Azok akik már kapcsolatban vannak ne hunyjanak szemet párjuk kívánságai felett. Néha hajlamos vagy elhanyagolni párodat, és nem gondolsz a következményekre.
Szűz
 
A 2011-es év szép periódusnak ígérkezik, amelyben számos beteljesülés születhet. A legtöbb beteljesülés annak köszönhetően valósul meg, hogy az előző évben komolyan törekedtél minderre. A fő célod 2011-ben hogy megteremthesd a pénzügyi és materiális biztonságod. Teszel is mindezért, folytatod a múltbeli terveid és újakat hozol. Jól kijössz a környezeteddel, és amit teszel jókedvvel teszed.
Az egészségeddel is nagyszerűen állsz. Jobban tudod, mint bárki más, hogy hogyan oszd be energiádat. Teljességében éled az életed, nagy az életkedved és másokat is mindig jókedvre derítesz.

Érzelmi téren a 2011-es év az új dolgok éve. Az új dolgok különböző formában érkeznek majd. Azokra a kérdésekre, melyekre eddig nem kaptál válasz, most felelet érkezik. Biztosabb leszel önmagadban, mivel magadat is jobban ismered már. Tudod, hogy mit akarsz, mire van szükséged és ezt meg is mondod szerelmednek. Az egyedülállóak szép esélyekkel indulnak ebben az évben. Szerelmesek lehetnek és különleges pillanatokat élhetnek át.Az év első felében kész vagy feladni a szabadságot egy komoly kapcsolat reményében. A házasságra kevésbé gondolsz. Ha egyedülálló vagy egy új ember megjelenése az életedben radikális változásokat hoz. Ha már kapcsolatban élsz, légy óvatos a szabadság utáni vágyakozással, partnered nem biztos, hogy értékein fogja ezt. Sok Szűz meg akar bizonyosodni partnere ragaszkodásáról.Az év második felében minden percet kihasználsz. Számos kalandban lesz részed, és nem akarsz egyetlen kapcsolatba sem beszállni. Egyrészt a Szűz most érezni akarja, hogy maximálisan él, bármilyen formáról is legyen szó, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az idő nem csak elhalad mellette. A hosszú párkapcsolatban élők számára ez az időszak a stabilitás időszaka, amikor számos beteljesedés születik. Élvezd minden együtt töltött időt a pároddal.

 

Mérleg
 
2011-ben a hangsúlyt a kapcsolatokra helyezed, legyen szó családról, barátokról, partnerről, kollégákról, együttműködő partnerekről stb. Légy nyitott, lépj ki a világba, kommunikálj, alakíts ki kapcsolatokat. Több lehetőséged lesz kibontakozni a kialakított kapcsolatok segítségével. Saját szakmai tevékenységeid tudod majd kibontakoztatni, így néhány álmod is valóra válik.2011-ben lezársz egy korszakot. Szebb köntösben látsz majd dolgokat, könnyebben ki tudod fejezni magad. A sikerhez vezető úton néha nehézségekbe ütközöl, de ezek nem lesznek olyan gátak, amelyek meggátolják a siker elérését. Ne hagyjon el a remény, légy türelmes és pozitív szemléletű. Az eredmény eljön majd. Ebben az évben szép dolgokat építhetsz majd.Mérleg Horoszkóp 2011Szerelmi téren ez az év vegyes lesz. A legkedvezőbb periódusok a szerelemre a tavasz és az év utolsó fele. Ebben a periódusban a dolgok normális kerékvágásban zajlanak, a számodra megfelelő módon. Optimista, beteljesült, és hálás leszel mindazért amid van. Az év többi felében párkapcsolatodat erősítheted meg, ha kapcsolatban élsz ha pedig még keresed a megfelelő személyt felpezsdítheted szerelmi életed. Mindkét esetben jóakarás és objektív szemléletmód szükségeltetik tőled.Jobb lábbal kezded az évet. Senki sem ellenállóbb mint te magad. Szerelmeddel forró éjszakákban lesz részed, és kellemesen tölt el az érzés. Jó ha nem csak fizikailag kerülsz közel szerelmedhez, a kommunikáció is nagy hatással lehet. Nyílj meg érzelmileg, mutasd meg a szeretett személynek, hogy bízol benne. Ha egyedülálló vagy minden féle kalandba benne leszel, így szerzel kellemes pillanatokat magadnak. Nem kizárt, hogy számodra megfelelő emberrel találkozol, akivel komoly kapcsolatba kezdhetsz.A 2011-es év második felében különböző helyzeteken mehetsz keresztül. Úgy érzed most nyugalomra és stabilitásra van szükséged érzelmi téren, máskor azonban szórakozni akarsz, minden magyarázat nélkül. Állj meg és gondolkozz el mindezen. Ha egyedülálló vagy akkor csak tapasztalatokat akarsz szerezni.Ha lehetőséged van az év elején új projektekbe bekapcsolódni ne habozz. Ha tudod, hogyan kell programodat kellőképpen beosztani, sikeres lehetsz. Néha a dolgok teljesen másképpen alakulnak, de ez nem jelent kifejezetten rosszat. Egyszerűen türelemre és kitartásra és találékonyságra van szükséged. Máskor monoton időszakok következnek, amikor nehéz lesz motiválnod magad.2011 második felétől nagy figyelmet kell szentelj szakmai életednek. Lehetnek feszült helyzetek karrieredben, de akár csendes időszakok is. Nagyon sokat számít, mit mutatsz kifele. Légy diplomatikus, bármi is lenne a fejedben. Gondolkozz el azon, hogy hosszútávon mik a céljaid, tudd mit kell tenned és vigyázz mint mondasz.

Skorpió
 
2011-ben hullámvölgy lesz az életed. Egyrészt megfelelően és tudatosan követed a céljaid, és semmi sem téveszthet el a helyes irányból. Másrészt olyan periódusok is lesznek életedben, amikor úgy érzed már nincs amiért harcolni. Nagy esélyeid vannak arra, hogy mások felfigyeljenek rád és sikered legyen, ezt az élet minden területén véghez viheted.Utadban nem találkozol nagy nehézségekkel, sőt néha teljes szabadságot kapsz, úgy szakmai téren, akárcsak a privát életben. Érdekes élményekben lesz részed, hasznos és gyümölcsöző kapcsolatokat teremthetsz. Csak rajtad áll, hogy kitörsz a szürkeségből, vagy nyitsz a világ felé.Érzelmi téren az év nem indul jól, de az év során a dolgok helyre állnak. Sok kérdésed van az érzelmi életedet nézve, amelyekre nem mindig kapod a megfelelő választ. Ha azonban megtartod objektivitásod, idővel megérted ki is vagy valójában, rájössz, melyek azok a dolgok, amelyekre szükséged van és döntéseket hozol. Ha még egyedülálló vagy a 2011-es év első három hónapjában szép kilátások vannak számodra. Szerelembe eshetsz valaki iránt.Az év második felében több érzelmi stabilitás érkezik életedbe. Partnered mindenben támogat, te pedig biztonságban érzed magad. Fogadd el a tőle jövő figyelmességet. Semmi szín alatt ne hidd azt, hogy minden csak érted van. Tégy meg mindent annak érdekében, hogy a köztetek lévő kommunikáció megmaradjon.
Ha egyedülálló vagy kalandok sora érkezhet életedbe, de komoly kapcsolatra nem számíthatsz. Légy türelmes és diplomatikus.

 
Nyilas
 
Meguntad már a sok problémát és az elégedetlenségeket. Ezért 2011-ben kész vagy visszavágni. 2011-ben azokat a terveket fogod megvalósítani, amelyek már bevégzésre várnak, egyengeted utadat és harcolni fogsz azért, hogy jobban élj. Nagy a jókedved, ez pedig segít a nehéz pillanatok átélésében.

Ezek a javulások az élet több területén bekövetkeznek, a szakmaitól egészen a spirituálisig. A kapcsolatok, együttműködések és a kommunikáció is fontos szerepet tölt be a szakmai és személyes fejlődésedben. Nyiss a világ felé, tanulj sokat, segíts másokon. Lépésről lépésre vedd az életed és élvezd minden apró percét.Nyilas Horoszkóp 2011Érzelmi téren a 2011-es év nagyon szép periódust hoz, számos beteljesüléssel. Minden sokkal könnyebbnek tűnik most, feszültségektől, problémáktól mentes lesz az év. Nagy sikered van az ellenkező nemnél, és nem kell azon törnöd a fejed, hogy kinek jössz be, egyből megtetszel szinte mindenkinek. Megtalálhatod a megfelelő személyt, de csak akkor ha rengeteg időt töltesz mások társaságában. Szerencsére most nem vagy hajlamos elbújni, épp ellenkezőleg. Használd ki a lehetőségeket, menj szórakozni.Ha már kapcsolatban élsz, a 2011-es év segít abban, hogy még közelebb kerülj partneredhez. Mutasd meg milyen fontos számodra. Tölts minél több időt vele. Élvezzétek ki az együtt töltött perceket, örvendjetek az életnek, kényeztessétek egymást. Jól érzed magad a bőrödben, nyitott vagy.
Tudod, hogy mit kell tenned, a megfelelő pillanatban. Partnerednek nagyon tetszik a hozzáállásod. Tele vagy szenvedéllyel, törődéssel és bókkal. Az egyedülálló Nyilas számára a 2011-es év tele lesz kalandokkal, akár titkos kapcsolatokkal.

Bak

Jó ha minden projekted jól körülírod, másképp elbukhatsz a részletekben. Saját magadról új dolgokat tanulsz, felfedezed magad.2011-ben úgy érzed érzelmileg stabilitásra vágysz. És részed lehet mindebben, ha megtalálod a megfelelő személyt, akire már régóta vágysz. Ha párkapcsolatban élsz közelebb kerülsz majd párodhoz, és megengeded, hogy legbensőbb énedet is megismerje.A köztetek lévő kommunikáció több csatornán történik, az együtt töltött idő beteljesülést hoz. A Bak számára az elégedetlenség és nézeteltérés kézzelfoghatóvá válik, ez pedig az első lépés egy megfelelő ötlet megtalálására. Nyugodtabb vagy, biztosabb magadban, konkrétan tudod mit akarsz.Az év első felében kellemes pillanatokat élsz át pároddal. A köztetek lévő egyetértés fizikai és spirituális téren is megfogalmazódik. Az egyedülálló Bak inkább intenzív élményeket kívánnak, de ezek mind múlandóak lesznek. Van hódolód és minden percét élvezed annak, hogy körülrajongnak. Ez az év második felében is folytatódik.Erotika, szenvedély, törődés, bizalom és sok stabilitás, mindezekben része lesz a párkapcsolatban élőknek. Mások számára az év tele lesz kalandokkal, új élményekkel. Az év vége felé az egyedülálló Bak rátalálhat egy olyan emberre, akitől komoly kapcsolatot kap majd.

Vízöntő

Szakmai téren nagy az esély a sikerre, de csak akkor ha tudod hogyan játszd ki a kártyáid. Légy türelmes és figyelmes a környezeteddel.Vízöntő Horoszkóp 2011A 2011-es év szép esélyeket hoz szerelmi téren. Érzelmi téren nagyban érdekel minden, ami vagy segít abban, hogy tisztábban láss, vagy teljesen összezavar. Párkapcsolatodban párod elhalmoz szeretettel, mindent megad amire szükséged van. Másrészt fennáll annak a veszélye, hogy nem tanúsítasz érdeklődést párod iránt, kommunikációs problémák adódhatnak.Az év első pár hónapja tele van eseményekkel, amelyek meghozzák életkedvedet. Ha stabil párkapcsolatban élsz élvezz ki minden percet a szerelmeddel. Nagyon fontos, hogy nagy figyelmet tanúsíts irányába, még akkor is ha néha rajongók vesznek körül. Úgy tűnik senki figyelmét nem kerüli el vonzásod. Ha egyedülálló vagy egy olyan emberrel találkozhatsz, aki teljesen megváltoztatja az életed.Fülig szerelmes leszel és kész vagy felhagyni a szabadsággal. Gondold meg jól a dolgokat, elemezd az előnyöket és hátrányokat, és ne vegyél mindent viccnek, mert megsérthetsz másokat.A 2011-es év utolsó felében ha nem lesz senki életedben, a legegészségesebb ha kétkedve veszek mások hódolatát. Valaki túlzott energiával akar téged, és ez zavart kelthet benned. Ne nyílj meg mindenkinek, mert valaki ezt könnyen kihasználhatja.

Halak

Ha jelentős változásokat szeretnél, fogj neki a tanulásnak, abban a doméniumban, amelyben igazán jól érzed magad. Az eredmények elvárásaid felettiek lesznek. Köss szerződéseket, menj ki a világba, használj fel mindent arra, hogy álmaid valóra váljanak.2011-ben érzelmi életedre nagy hangsúlyt fektetsz, sikereket akarsz elérni szerelmi téren. Radikális leszel, mindennel, ami a szerelmi életeddel kapcsolatos. Csak azokat a dolgokat fogadod el, amelyek boldogságot hoznak neked.Ha problémáid adódtak a párkapcsolatodban, a 2011-es év első felében orvosolhatod ezeket a problémákat. Egy kis jóakarattal, megtalálod majd a megfelelő megoldásokat. Nagyon fontos, hogy időt és energiát fektess bele a kommunikációba. Az egyedülálló Halak jobb lábbal kezdik az évet. Rengeteg hódolójuk van, és ezt ki is használják. Egy kis idill sosem árt.Nyáron szerelmi életed nem lesz annyira zsúfolt mint az év elején, sőt akár néha monotonnak is mondható. Hozz valami újat életedbe, hogy felfrissítsd a rutinos napokat. Kevésbé elégít ki most valami. Gondold végig mit akarsz hosszútávon, csak így tudsz jó döntéseket hozni. Az év vége felé ismét harmónia és békesség költözik párkapcsolatodba. Ha egyedülálló vagy új élményeket próbálsz ki. Minden fegyvered beveted a hódítás érdekébe.

 

Asztali nézet